Jag bara frågar!

Det här har hänt oss på ungefär en månad:
1. Min bil blir stulen utanför jobbet mitt under lunchen. Hade jag bara råkat se ut genom fönstret vid rätt tid hade jag sett det. Detta skedde genom att någon gick i i omklädningsrummet och tog bilnyckeln ur min ficka. Plus kameran ur min väska. Bilen hittades rejält krockad dagen efter.

2. Vi blir magsjuka, och är det i totalt ca 2 veckor. Värst då för Moa som kräktes fre eftermiddag till lö morgon, varav de första 13-14 timmarna med mindre än tio minuters mellanrum. Mamman grät.
 
3. Som om detta inte är nog fick både jag och C i måndags besked att vi är varslade, så vi har en månads jobb till.

Kan inte detta vara nog då? Måste det vara så att när man i brevlådan får en ny registreringskylt så är den skadad och måste returneras?

Måste det vara så att man samma dag som man blivit varslad får hem ett brev från en bensinmack att en viss (stulen) Toyota "blivit tankad och föraren råkat missa att betala"? (nu var det så att de ringde och polisanmälde smitningen och fick veta att bilen var stulen och ringde mig redan samma dag det hela hände. Sedan blev det en miss och de råkade skicka ut detta brev, har pratat med dem och det var bara att strunta i det, men ändå).

OCH! Om en duktig pappa bestämmer sig för att cykla två mil till jobbet och två mil hem för att spara någon krona istället för att hyra bil (som försäkringsbolaget betalar till 75 %), MÅSTE han verkligen få punktering på vägen hem???

JAG BARA FRÅGAR!

Just nu känns det som att det inte är de stora skitgrejerna som knäcker en, utan de jävla små grejerna som bara spär på det hela. Men jag är stark! "If it doesn´t kill you it will make you stronger!" Magnus Samuelsson, akta dig vad stark jag ska bli!

Och, när jag fått DET jobbet, som det står mitt namn på, OCH det visar sig att det är en STOOR vinst på någon av de två trisslotter jag ska hämta ut för min vinst på 50:-, då ni! Then I´m back!!!!!

Swirlsen

Mina nya favvisswirls som jag använt på många kort kommer från Tingtura. De släpptes på mässan förra helgen och det jag gillar med dem är bland annat att de är så stora så de kan användas att göra bakgrund med, men också att de är så detaljerade så man kan använda dem på små grejer utan att hela motivet försvinner.

Just nu går livet lite i motvind. Båda barnen har haft magsjuka denna veckan. Emil klarade sig, men facit i hand, rätt bra, men Moa kräktes konstant från ca 15.30 igår till ca 11 idag. Emellanåt var det lite längre paus emellan, men mestadels var det mindre än tio minuter mellan kräkningarna. Det tar på en liten treåring. Nu har hon dock sovit i soffan några timmar och druckit vatten utan att kräkas, så det verkar vara på väg åt rätt håll. Det finns inget värre än när ens små älsklingar är sjuka...
T

Och så en hel hög med kort!

Mitt mål på scrapmässan var att investera i en del nya stämplar, för jag har börjat med en lite ny stil på kort. Det här med hÄnglar har jag tröttnat på innan jag ens använt dem, för alla gör ju kort med dem på. De är jättesöta, men alla ser likadana ut, de håller bara ut händerna åt olika håll och har lite olika klädsel.

Så, jag köpte ett set med clearstamps fåglar, en text med kärlek, tre UNDERBARA swirls som jag nästan rusade in för att köpa först, tre blommor, en "collagestämpel" med fjäril, en notstämpel och två fina andra collagestämplar. LOVE! Och tala om att inspirationen kom med stämplarna!

Här har jag gjort det röda pappret själv som jag stämplat på. Gjort det med vitt papper och distresser som vanligt.


Eget papper och nya stämplar igen. Tvekade lite innan jag delade pappret i fyra delar, men jag är nöjd.




Ett kort till en nyfödd liten kille. Här ser man bra min nya favoritswirl! Precis sån jag ville ha!!!
 










Här ha rjag också använt min nya not embossfolder till buggen.




Så, det var lite nytt från mig!

En del nya LOs

Tur att jag pysslar mer än jag uppdaterar bloggen! Jag har gjort några LOs för att nöta lite spillpapper, och det var himla roligt! Dessutom har jag inte använt chalk på dem, och det är ovanligt!

Först en Moa LO om när vi var till läkaren och kollade hennes smultronmärke. Gjort på spillpapper.



Så gulligt foto på barnen som somnat tillsammans, svärmor tog fotot. Tagen och blomman har jag gjort själv, se tidigare inlägg.


Här kommer samma upplägg som första LOn, men i blått istället.


Den här LOn var sååå rolig att göra!!! Blev så fint med stjärnorna! Men, gör man LOs med så här små pappersbitar, då tar det lääänge innan spill lagret är slut! Har limmat allt mönstrat papper på svart cardstock för lite extra effekt. Blev inspirerad av väggen i Lilla Sportspegeln studion, där var det stjärnor och grejer.


Var ju tvungen att göra en i blått också! Journalingrutan är en Easer stämpel som jag piffat till kanterna på och limmat på cardstock.


En enkel LO med en massa QK blommor som jag hade i min pärm och aldrig använder. Tror jag fått dem av Ulrikaulrika för länge sen.



Och så den första LOn jag gjort utan foto. KOm på så många saker till den så jag var tvungen att göra den utan fotot, fast jag vet vilket jag ska ha. Det är på Emil på stranden hos farmor och farfar taget mot solen.

Papprena har jag gjort själv, med vitt papper, distresser, stämplar och emossingpulver. Ramen likaså, det var den jag gjorde först faktiskt. Swirlen är egenritad, utklippt och embossad med vitt. Blommorna är också hemgjorda, se tidigare inlägg.

Notlinjerna har jag ritat själv, noterna är efter Bett Middlers Wind beneath my wings, samma strof som står på de små bokstavsrutorna "I can fly higher than an eagle, cause you are the wind beneath my wings". Dikten har jag skrivit själv. Fjärilen är utskriven på OH och målad med akrylfärg.

Det ska på lite blå glittriga stjärnor också, men det blir när jag sätter dit fotot.

Är väldigt nöjd med denna faktiskt, kul att göra så mycket själv också.



Och så en detaljbild.


Snart kommer det ett inlägg med en massa kort (tror det blev 10-11 st) med nya stämplar som jag köpte på mässan i helgen. Titta gärna in igen!