Världens underbaraste barn...

Jag måste ju bara lägga in lite bilder på dessa små underbara varelser! De är sååå söta och goa och just nu så visar de hela tiden hur mycket de tycker om varandra. De pussas och kramas spontant och de har sååå kul ihop när de leker. Och Emil är hela tiden så omtänksam och vill hjälpa Moa med både det ena och det andra. Visst, vissa dagar är de jättegnälliga och kivas hur mycket som helst, men varför fokusera på det!!

Här hjälpte Emil oss att packa när vi skulle flytta!
Emil flyttkille

Här sitter Moa med en keps på sig, den fick hon av Rolf när han var och hälsade på med familjen! Emil kallar Rolf för "pannkakaren", det är ett ord man visst kan kalla någon ibland när man känner för det. Emil kom på det på Åland förra sommaren!
Moa med keps

Emil och Moa sitter i hennes rum och sjunger Bä Bä Vita Lamm! Emellanåt gastade de verkligen för full hals! :)
Sjunga och spela

Emil gungar! Det är roligt!
Emil gungar

Moa gungar också! Det är roligt! :)
Moa gungar

Idag var det temaavslutning på dagis och det var hur mysigt som helst! Det har varit Ronja som tema och Moa hade fått på sig världens (?) största och lurvigaste mössa! Och Emil var så söt och satt längs fram framför scenen och höll om sin lillasyster. Mer om det när jag lagt in bilderna.

Lite kort vad som hänt den senaste månaden:

* Vi bor numera i hus! Underbart med en egen trädgård, vi stortrivs verkligen. Inte heller fel med stort hörnbadkar och öppen spis.
* Barnen har fått plats på ett dagis ca 1,5 km från oss.
* Jag blev uppsagd från ostaffären 2 maj då de ska sälja ena butiken. Så imorgon är min sista dag och på lördag är jag arbetslös.
* På måndag börjar jag mitt nya jobb på Hällsnäs! :)
http://www.hallsnas.se/index.asp
* Idag fick jag ett till erbjudande om jobb. Är väldigt osäker, men jag ska iallafall åka och prata med henne och höra vad jobbet går ut på. Det verkar vara mest dagtid och det hade ju känts bra. Hällsnäs känns dock roligare, mer utmanade och myyycket mer vinprovning och sånt, men jag funderar om det blir mycket att hålla på och pussla med kvällsjobb och så. Kommer till 99% att välja Hällsnäs, men man måste ju kolla alla erbjudanden! Kul att vara eftertraktad på arbetsmarknaden!
* Har scrappat tre sidor och gjort klart en dubbelLO, men de ska mailas till tidningen så får vi se hur det går! Får med en LO i nästa nummer också...
* Igår bokade Christian en resa för oss till Legoland veckan efter midsommar! Ska bli sååå kul!

Ha det bra allihopa, nu ska jag uppdatera oftare! :)