Idag var jag med på radion!

På Mix Megapol Radio City i Göteborg går det ett program på eftermiddagarna som heter The Tommy Show, Lyssnar alltid på det i bilen på vägen hem och tycker det är ett jättebra program. Tommy har en programpunkt som heter Uppdraget, han får ett uppdrag av en lyssnare och så ska han lösa det på en halv timme eller vad det nu är. Igår fyllde jag i ett uppdrag och skickade in på hemsidan. Lite över två idag ringde min mobil och det var Tommy Svensson! Han ville lösa mitt uppdrag! Lyckas han inte så åfr man presentkort hos Fiskarbröderna. Nu löste han mitt uppdrag idag, så någon fisk blev det inte, men det var jättekul att jag kom med!

Nu kanske någon undrar vad uppdraget var? Jo, jag har ju läst en del Nalle Puh för barnen och då sett på bilderna att det står Mr Sanders ovanför Nalle Puhs dörr. Men han heter ju Winnie The Pooh på engelska. Så hur kan det stämma?

Tommy hittade faktiskt inget konkret "så här är det", men han hittade lite olika svar och alternativ, så jag fick ju godkänna honom. Några svar han gav mig var:
* Nalle Puh gillar guldfärgen på bokstäverna på skylten
* Det har bott en annan björn där innan som hette Mr Sanders

Tror ju inte direkt på dessa två alternativ, däremot låter dessa två mer troliga:
* Mr Sanders hade med ett tryckeri att göra, det som var det första att trycka Nalle Puh
* Mr Sanders skrev en biografi om A.A Milne, han som har skrivit om Nalle Puh

Tommy tackade iallafall för ett mysigt uppdrag! Varsågod!!