Tårtor!

Vi har ju alla fyllt år nu, och haft två rätt stora barnkalas. Vi har fått för oss att vi vill göra tårtorna själva, och de här gjorde verkligen succé! C gjorde basen och jag pysslade till garneringen.

Först ut, en princessatårta!



Och sen var det en spindelmannentårta. Jag gjorde masker till alla barnen på kalaset och efter den mallen gjorde jag masken i mitten på tårtan, Sen var det spindelnät i rött och blått. E var nöjd, och det var inte mycket kvar av tårtan efter kalaset!


Länge sen!

Ja, jag vet att det är jääätelänge sen jag uppdaterade, men vi har haft dataproblem. Jättedåligt internet, och det hela slutade med en total töming av hårddisken. Det är inte det lättaste att göra allt med den bärbara datorn, men nu har jag fixat till det, så nu kommer det mycket uppdateringar framöver! Jag har massor med LOs som jag inte visat, så titta gärna in fram över.
Måste be om ursäkt för bilderna i detta inlägget, men jag vill verkligen uppdatera nu, så de är inte beskärda (har inget fotoprogram på datorn). Men visst har vi fint köksgolv! ;)

Denna LO gjorde jag på Scrappening sista helgen i oktober. Fick till hela 7 LOs och ett kort då faktiskt! Alla visas inte här nu.

Gillar så färgerna grönt och rosa ihop!



Tog detta underbara foto på Moa på bryggan i Saltvik (Åland) i somras och jag gillar verkligen det! Kommer nog att scrappa det många gånger!


Här är ett bidrag till Brunkullans hösttävling. Gjorde denna LO med tävlingskitet som var en av deltävlingarna.


Ännu en LO från Scrappening. Hade inga orange bokstäver så jag limmade på Fun flox, eller vad det nu heter, sammet på burk, på vita thickers. Rankorna är bara vanligt papper, men jag har ritat av dem av grungeboard jag köpte på en mässa. Blev snål och ville inte använda dem, så jag ritade av dem istället. Pilligt, men bra!


Här äe en LO till scrappa.com Scrapopol 2008. LOn skulle vara utan mönstrat papper, så jag använde stämplar och barnens pennor och akrylfärg.


Ännu en LO till Scrapopol. Gjord efter en skiss. Blev så glad när jag kom på rubriken "glöm aldrig din barndoms tro på tomten" för det gjorde hela sidan tycker jag.


En LO till Scrapopol, skulle vara med en dikt. Älskar detta fotot på min lilla nyfödda E. Att amma är något av det underbaraste som finns (när det funkar som det ska såklart). Svårt att tro att denna lilla parvel fyllde fem år för några veckor sen....


Så, lite nytt var det. Mer kommer! Håll även koll på Scrappizbloggen, där kommer snart lite inspiration från mig!