Tur som en tokig!

Först måste jag väl skriva att jag har sån tur som, ibland, har världens gladaste tjej här (det var en helt annan tjej inatt dock...)! Jag bad Moa visa hur glad man är om man har fått en ny fin rosa gosig tröja, och då ser man ut så här! :)
Tokglad Moa

Två nya LOs vill jag visa upp här också! Båda är med bilder från förra sommaren.
Skara Sommarland

Åka båt

Så, varför har jag sån tur då?? Jo, som jag skrev i förra inlägget så vann jag en bubbestämpel hos
www.landstoken.se. Sedan råkade jag visst vinna tävlingen hos www.scrapbodan.se och där var vinsten en..... QK Revolution!!!! JIPPIIIII!!!! Blev så glad när hon ringde och berättade att jag vann så jag började nästan gråta bland skorna på Ica Maxi! Och, inom samma vecka vann jag även en inträdesbiljett till scrapmässan på Svenska Mässan i helgen. Vann den på www.formahantverk.se. Härligt!!

Och ja, jag handlade massor på mässan! Har en bild i kameran, men orkar inte ladda upp den nu! Titta gärna in snart igen, så kommer den bilden!

Psst, så har vi betat av två omgångar vattkoppor här också. Emil fick först och så var de 3,5 dag på dagis, sen fick Moa det.

Vunnit en stjärngossebubbe!!! :)

Japp, kolla här:  http://www.landstoken.se/shop/

Jippi så glad jag blev! De stämplarna är så söta, och jag ska köpa några kompisar till min bubbe på mässan nästa helg då de släpps! Ska bli kul att gå på mässan och frossa i scrapgrejer, det var länge sen. Det känns som om jag knappt pysslar alls just nu, men när jag kollade igenom klara LOs och nästan klara LOs häromdagen så var det ju en del iallafall.

Emil är frisk nu, så imorgon ska de gå till dagis. Har lite ångest över att det blir så långa dagar för dem nu, men det är bara ca en vecka till. Sen börjar C på mitt jobb och då börjar jag iallafall en timme senare på morgnarna.

Just nu mår jag bra faktiskt! Jag trivs på jobbet, vi har det sååå bra i vårt fina hus och barnen är helt underbara (jaja, just så uttryckte jag mig väl inte typ igår; en fyraåring som inte känner sig sjuk och som varit hemma från dagis i en vecka är på jättebra humör.... *ironi*). Visst är det jobbigt att jobba heltid igen, det var lääänge sen jag gjorde det (med tanke på att jag alltid varit timanställd så är det inte många månader på restaurang L som jag jobbade fullt), men det är ändå skönt att veta att när allt är städat och kassa gjord på eftermiddagen, då kan jag gå hem.

Ha det bra, snart kommer det nog mera pysslat här (har köpt pärlor till ett halsband också...).

Cybercrop!!

Tänk så glad jag blev när jag kom hem igår efter att ha jobbat i ostaffären, och insåg att det var cybercrop på Scrappiz!! Två kort lyckades jag knåpa ihop efter att barnen hade somnat, och idag pysslade vi tillsammans och jag fick ihop LOn om Liseberg. Fast jag tycker att den gör sig mycket bättre i verkligheten än på bild...

Liseberg 2006

Höstkort

Vinterkort

Mycket har hänt sen sist. Barnen är inskolade på dagis, jag har börjat nytt jobb och så har jag fått en ny arbetskamrat (förutom de övriga nya på mitt nya jobb!!)! Han heter Christian, bor på samma adress som mig och är far till mina barn! :) Vi som inte skulle jobba på samma ställe! Men nu blev det så. Vi jobbar bara dagtid, och det är verkligen skönt att veta att man är hemma och äter middag ihop.

Nu har jag varit hemma några dagar extra, Emil har vattkoppor! Jag hoppas verkligen att det är slut snart, det är bara några få som vätskar fortfarande. Han är pigg för att vara sjuk, men frustrerad av att vara hemma hela tiden.

Lite mer pysslat kommer snart, ska bara fota några LOs, göra några klara och bestämma vilka som ska skickas till tidningen. Hade varit kul att komma med i tidningen igen, men jag har inte orkat bry mig om det den sista tiden. Har en hel del LOs på hög som inte är klara, bara lite kvar på dem...