3 LOs till...

som jag är väldigt nöjd med! Lyckligtvis är jag nu inne i ett stadie då jag blir nöjd med allt jag gör. Vare sig det är något mer arbetat och dekorerat eller något snabbscrappat. Mycket faller bara på plats medan jag scrappar, så det går rätt fort med det mesta! Härligt! Hoppas det håller i sig lääänge!

Byggare Bob

rustibus

en dröm

Cybercrop på Scrappiz

Det är CC på www.scrappiz.se i helgen och jag har på något sätt lyckas göra 6 bidrag! Gjorde väldigt enkla kort, men det är så kul emellanåt att bara strunta i de söta hÄnglar eller Magnoliastämplarna och bara göra något annat. Inte trycka dit en massa blommor...

Först ett GULT kort. Duttade chestnut roan på en fjäder och använde den som stämpel. Less is more!
fjäderstämpel

Här skulle man använda band istället för mönstrat papper. Använde Heidi Swap tape.
kram

Ett kort utan stämplar. Har använt stämpeldynorna och gjort en blomma.
puss o kram

Och så min favorit! Men så älskar jag detta foto också! Man skulle inspireras av en annons och därför duttade jag en massa rutor med olika fluid chalk dynor, i form av ett hjärta. Rubriken blev på engelska, den känns klockren! Andra gången jag scrappar detta foto, undrar hur många fler det blir...
colour

Man skulle scrappa i ett nytt format så jag valde 12 x 6". Vi fick en lånebil över helgen istället för min nya RÖDA toyota aygo, så jag har inte blivit helt snurrig. De satte nämligen min nummerplåt på fel bil och var sen tvungna att fixa fram en ny bil till mig. Klantigt....
röd bil

Ännu en favorit! De sitter och sjunger Bä bä vita lamm för full hals! LOn skulle vara svartvit med endast ett foto/en stämpel i färg. Alla bitar bara föll på plats och jag är sååå nöjd med denna. Tror den representerar min nya stil!
sångfåglar

Skulle ju länka också...

....till Lilys sida såklart! Här finns hon:
http://marie.robe.nu/

Nya alster till Lilys tävling

Lily har lite härliga tävlingar i sin blogg, så jag passade på att göra lite grejer. Först en LO om Emil golfare, efter en skiss.
den lille golfaren

Och så ett snabbt kort!
kort

Ett bokmärke! Passade på att använda två små indexkort på Emil och Moa, så kan jag alltid kika på dem när jag läser.
bokmärke

Och så till blomutmaningen. Gillar verkligen dessa foton på min klematis. Hoppas den blir lika fin i år.
klematis

Hälsa på i min nya blogg!

Gillar du mat och dryck? Kika då in i min nya blogg:
http://ninaerica.blogg.se/matodryck/
Lämna gärna en kommentar så jag vet att just DU hälsat på!
Har en del i huvudet att fylla på med i den bloggen, så det kommer mycket mer inom kort!
Kramizzzz

Jag - en snabbscrappare!

I söndags jobbade på Sommelierens dag för Linnégatans Ostaffär. De bjöd mig även på middagen efteråt, och där fick man ta för sig på detta härliga dessertbord! Fem olika små desserter! Kunde inte låta bli att fota bordet innan någon hann ta för sig!
Desserter

Sen är det faktiskt så att jag har blivit en snabbscrappare! Och jag är rätt nöjd med det jag gör också. Bitarna faller liksom på plats av sig själva. Här kommer min senaste LO. Och tänk att den är utan fluid chalk och kanterna på fotna är inte sandpapprade! Ovanligt! Gjorde denna och en till härom kvällen!
spexare

Hade en del tejp från Heidi Swap som jag inte använt, så jag tryckte dit alla på denna sidan! :) Gjorde en egen journalingruta med stämplar, vattenstämpel och torrchalk. Vet väl inte om jag är jättenöjd, men det var ju först gången.
band

De två följande LOsarna gjorde jag på Mölndalsträffen jag var på 9 februari! En helt underbar dag, gjorde hela 7 LOs! Emil är så duktig på att räkna fast han bara är fyra år. Roligast är "ettonde" och "tvådje"! *love*
Räkna

ÄLSKAR DETTA FOTOT! Hon är ju bara sååååååå UNDERBAR!!! Fick andra pris i en färg/glädjeutmaning!
Glädje

Vill inte foten kliva i skon själv så får man väl handgripligen stoppa dit den! :) Gjorde nog denna på träffen med, men jag är inte säker på om den blev helt klar där.
Kan själv


Inget bra foto, men viktigt ögonblick när Emil sprang ärevarv och visade upp sitt livs första par kalsonger!
Kalsonger

Så, det var det för denna gången! Har rätt många LOs till i min hög, men de är jag faktiskt så nöjd med så jag ska maila dem till Scrapbooking m.m. Så vi får se om ni får se dem där eller här! :)

Tycker att Charlotte Perelli ska vinna hela melodifestivalen. TOKGILLAR hennes låt! Faktiskt!