Nytt till Tingturas CC!

www.tingtura.se har cybercrop denna veckan och jag har fått ihop fem bidrag än så länge.

Här skulle man lifta en LO och det jag fastnade mest för var "strålarna" som papprena på den LOn bildade, så jag gjorde något liknande på min.


Sen var det scrapbingo och där valde jag en rad med swirlstämpel - bling - något återanvänt - minst tre foton. Så här blev den:


Så en LO med fokus på titel och journaling. När jag skar ner bilden av mig där jag vadar blev överdelen kvar och det är den jag limmat fast överst på LOn. TYcker det blev fint...


Så min LO efter skissen de har med!


Och så två LOs från Legoland. Först ett på E där han har sin kungadräkt han fick när vi var där. Har stämplat med bubbelplast för att få till mönstret på capen lite och sedan limmat på bladguld också.


Och så Moa i den underbart fina hatten pappa hittade till henne. Har faktiskt inte chalkat papprena alls på denna LOn, väldigt ovanligt. Brukar tycka att det ser ofärdigt ut, men nu tycker jag det bara ser rent och snyggt ut! Me like!


Ännu ett bidrag till CCn. Man skulle altra en förpackning och jag använde en teask. Jobbar ju med att fylla på bl a te vid en massa kaffeautomater, så jag kan ta hem hur många askar som helst.


Så, det var allt för denna gången!

Angående slemmiga djur

Det verkar som om min strategi fungerar! Dag 2 tog jag kål på 19 fiender, lade ut en maaaassa kaffesump runt landet och sedan dess har jag inte sett en enda snigel attackera min sallad. Härligt!

Men nog är det lustigt hur man kan se olika på alla dessa slemmiga små saker som finns i naturen. Idag var vi ut till Särö och jag var tvungen att plaska lite i vattnet för att plocka alla stora snäckor som låg utom räckhåll för skobeklädda fötter. Och vad såg jag! Mängder med ostron! Bara att plocka! Och jag blev så sugen på att plocka en hink full och ta hem. Gratis mat för en familj med villa! Men jag tycker ostron är överskattat! Världens dyraste kallsup smaksatt med citron (och den pressar man ju ändå bara på för att se att maten fortfarande lever när man slukar den. Normalt vill man ju att det man äter ska vara dött...). Slem med lite grus i om man har otur.

Kan ju tänka mig hur en treåring som inte gillar pappas goda köttgryta (saker ska helst inte ligga i sås) skulle reagera om mamma lade fram ett ostron framför henne!!! Tala om att gratis är gott! Eller??

Note: Måste skaffa blåregn. Såg det ute i Särö, underbart vackert!


Ny krigsstrategi!

Idag tog mitt krig en helt ny vändning. Jag fick tips om ett bra vapen att använda mot mina fiender. Kaffesump! Det fungerar tydligen så att om man lägger det runt fiendens mål för sin attack så byter de målobjekt och ger sig på kaffesumpen istället. Då blir fienden mätt! Och en mätt fiende orkar inte sätta i sig hela mitt salladsland (för du har väl förstått att det handlar om mördarsniglar???). Så, vad har jag då insett idag? Det lönar sig inte med våld, utan ge fienden mat istället!! :) :)

Och vet du vad det bästa är? Jag bytte jobb för tre veckor sedan. Nu är jag kaffevärdinna. Det innebär att jag fyller på kaffe i maskinerna, fyller på mjölk, skedar, socker, te och annat bra att ha, jag rengör maskinerna OCH... JAG TÖMMER SUMPPÅSARNA!

AMMUNITION I MÄÄÄÄÄNGDER! (Oj, sorry, MAT i mängder!)

Hoppas C inte ser vad hela bakluckan på bilen är full med, innan jag har hunnit berätta om min plan. Jag släpar nämligen hem tomma burkar och askar av alla de slag, det är guld att ha när man ska scrappa! Ser han däremot att jag har börjat släpa hem kaffesump, kan det mycket väl hända att han ringer någon. Som får hämta mig. Och ta hand om mig....

Kriget har börjat!

Ja, nu är det oundvikligt. Kriget har börjat idag. Fienden var överallt och jag kan inte längre ignorera det. De plöjer över allt och tar inte hänsyn till något. De skickar dessutom ut barnen som spaningspatrull. Kan inte ta häsyn till detta. Alla fiender ska bort, stora små, kvinnor och barn. Ingen ska komma undan.

Detta krige ska jag vinna! Uthållighet och envishet är mina ledord. Det ska göra att jag övervinner fienden.
Här kommer jag att uppdatera läget.

Fiender undanröjda dag 1: 56 st


Note: Köpa salt! Mycket salt!


Utlottning hos InkyWings!

Tänk om man skulle vinna denna härliga grab bag från http://inkywings.blogg.se/2009/may/blogg-godis.html! Måste ju testa iallafall, hade piggat upp rejält att få plocka upp detta ur brevlådan.


Allt på en gång...

Ja, visst är det synd att uppdatera lite nu och då, det är väl bättre att köra allt på en gång? Eller? :)

Iallafall så har jag pysslat en del.

Först ett orange kort, som jag inte vet om jag gillar eller inte. Känns som det kanske blev lite "too much", men jag vet inte.



Så en LO där jag har gjort bakgrunden själv. Lade cardsstock i en låda, klickade ut akrylfärg i olika färger och lät två kulor leva loppan och kladda runt ett tag. Sånt pyssel som de gör på dagis, jag tycker det blir rätt fräckt!
Gillade inte LOn först, men när jag limmat dit rubriken blev den mycket bättre. Mer helhet liksom.


Enkelt kramkort. Gillar färgkombinationen mycket. Och ser ni att papprena inte är chalkade! Tror det är MissCutiePie som har gjort just denna biljett som jag använt.


En LO till Scrappiz skissutmaning. Journalingrutan har Mirabyll gjort.


Vet inte om jag gillar detta kortet heller, eller om det bara blev konstigt med mönsterpappret bakom. Iallafall så använde jag en "hemmafixad" brayer, det är en plastroller som är till barnens play doah (stavning??). Funkade sådär, men det blev ju en effekt av något slag.


Så en tändsticksask som jag gjorde till min arbetskompis när jag bytte arbetsplats inom företaget. I den finns 10 lappar med ordspråk.


Och så ser lapparna ut. Ska nog göra fler askar med olika teman. Dessa ordspråk är alla om vänskap.


Ett kort till.


Så ett lila kort. Jag scrappar nästan aldrig i lila, för det blir helt enkelt inte bra. Men så hittade jag denna tjejen på ett gratis kort som fanns i ett kortställ på McDonalds toalett i Grenå. Vi åt där när vi skulle åka hem från Danmark. Plockade nästan tomt av dessa kort samt ett med blommor på. Och så klippte jag ut tjejen, chalkade kanten och gjorde ett kort!


Och så ett blått kort. Gillar detta så mycket så jag tror det får bo kvar hos mig. Men min mamma vill säkert ha det! Det också....


Ett grönt kort som jag inte gillar riktigt. Har gjort blomman själv med distresser och bladmetall.


Och så en dagiskladdad LO till! Gillar verkligen denna, men den känns väldigt "oErica", inte alls min stil. Och det är roligt!


Så, hoppas någon hittat något kul att titta på!