Man ska inte surfa på nätet!!

Kolla sidan jag hittade....
http://www.pazsmycken.se
Kolla speciellt under Hängen i menyn till vänster....
Folierade, lampwork... Hur kan man visa såna underbara hängen?! Måste börja sälja kort så jag kan köpa pärlor! För jag vill göra halsband! I blått! Och rosa! Orange! Grönt! Och och och!
Fint fint fint!
Flera hobbys! Mera tid? ....

Ska sluta surfa nu...

Så mycket på gång!

Jag har 100 0000000 000 projekt i mitt lilla huvud! Och inget visar jag upp här idag! Hade några nya LOs och tre canvastavlor fotade i kameran, men de raderade jag idag då jag, mamma och barnen var på fotosafari! Jag låg i dikena vid Gunnebo och fotade blommor, så jag behövde plats på minneskortet. Trodde att det jag hade ledigt skulle räcka, men det var visst lite för många trädgårdsfoton också... Har blivit helt galen i blommor! Man måste ta sig tid att titta nära på dem, för många ser obetydliga ut på håll, men är otroligt vackra bara man kryper nära dem! Och detta har lett till två stooora projekt! Ett är lite hemligt, för det är en idé jag inte sett att någon annan har haft, så jag vill hinna göra lite först innan jag visar något. Det andra är ett trädgårdsalbum. Tog en hel del foton förra året och nu blir det bara fler, så det kommer att bli ett tjockt album!

Fick en bok som heter "Betong som hobby" av min gulliga chef/arbetskamrat C förra veckan, och där fanns det ju många härliga grejer att göra. Men, jag har ingen betong liggande, så jag får vänta med dem. Ska iallafall bli lite skålar av rabarberblad och en bänk av lecablock och hypertufa (betong blandat med torv). Dessa projekt är mycket nära besläktade med min hobby "min trädgård".

Jag har gjort ett halsband! Fick en fin sten av Emil en dag och kände att jag ville göra något av den, så det blev ett halsband. Blev så nöjd med det (ska fota det imorgon) så nu ska jag ta sönder de halsband jag gjort innan och göra nya, för de är inte alls så fina som de borde vara! Ett matchande armband ska jag också göra (materialet ligger bara och väntar), barnen plockade fina små stenar till mig häromdagen till det.

Har skrivit två utkast, för hand, till två barnböcker som jag vill skicka till ett förlag. När man ändå sitter vid datorn varje dag tar det nog inte länge att skriva dem (det är ju inte 1000 sidor direkt...), men man ska komma sig för också.... Dessa funderingar har lett till funderingar på ett annat projekt! Ett väldigt tidsödande och inte så säkert projekt, men vi får se hur det går med det.

Och så har jag faktiskt gjort en hel del på scrapfronten också. Jag har nämligen hittat min grej! Fick en idé, testade och blev så nöjd så jag gjorde fem LOs till. Håller på med sjätte nu. Men de fem har jag mailat till den svenska tidningen, så jag kan inte visa dem än. Och vill inte berätta vad det är heller! :) Men kul är det! Och bra blir det!

Så jag har så mycket ideér så jag vet inte hur tiden ska räcka till. Dessutom är det svårt att sätta igång med något, för jag vet inte vad jag vill börja med!

Sov gott!
And don´t forget to stop and smell the roses!