Cybercrop på MiMas Scrapbooking

I helgen var det cybercrop på http://www.mimasscrapbooking.se/ . Jag upptäckte det lite sent, på lördag förmiddag, men lyckades ändå få ihop 8 bidrag, så det är jag nöjd med!

1. En svartvit LO


2. En LO efter en skiss


3. En vintageLO


4. Ett kort utan stämplat motiv med dikt, citat eller vers


5. Ett kort i annan form än fyrkant eller rektangel


6. Kort efter en skiss


7. LO med inspiration från HM annons


8. LO med tre saker som inte är gjorda för scrapbooking

Visst ska han heta Douglas!

Kolla detta söta stämpelmotivet som kommer att släppas hos Motivet! Det är en namntävling på gång i bloggen, http://motivet.com/blog/?p=227#comments. Jag tycker han ska heta Douglas! Klockrent, eller vad tycker ni?


Jag har pysslat...

och nu när jag har en ny kamera kan jag äntligen visa upp allt!

Här är först en LO om Emil som spelar fotboll. Finns nååågra såna foton.... Försökte vara lite fyndig med rubriken, Göteborgshumor kanske.


Så en LO om Moa som ett tag ansåg att hon var ensam om inte jag var bredvid henne. Sen spelade det ingen roll om pappa eller Emil satt med henne. Löven har jag stämplat med riktiga löv och watermark dyna och sen embossat.


Jag håller på och nöter slut på mitt spillpapper nu, så alla LOs här är faktiskt gjorda med bara spillbitar (ja, förutom cardstock som grund då). Den här storyn är kul faktiskt. Moa har sina gose"aschar", giraffer, och blev så glad när vi skulle till Borås djurpark, hon skulle ju få se riktiga! Så fort vi kom innanför grindarna (då är det ju en bit att gå till djuren) satte hon sig upp i vagnen, tittade snabbt åt båda sidorna och sade bestämt "INGA ASCHE!". De skulle minsann vänta direkt vid ingången! :) Kvisten och bladet har jag gjort själv.


Kalendern har jag gjort själv på datorn, innan mirabyll kom och började göra så mycket finare grejer! :)


Här är en LO om när Moa var magsjuk och hur jobbigt det var. Ramen har jag gjort själv. Jag har embossat det röda, orange och rosa sedan har jag färgat pappret med distresser (duttat ut färgen på en plastficka och dragit pappret i det). Efter det stämplade jag ljusbrun med en textstämpel och swirls med mörkare. Chalkat kanterna och rivit lite. Blommorna med vita prickar på är också hemgjorda.


En enkel LO för att slippa dra fram en massa grejer framför TVn. Draken har jag ritat själv. Såg en på en teask på jobbet så jag tog hem den tomma och ritade av draken. Kopierade på OHpapper och målade på baksidan med akrylfärg.


Fågeln och kvisten är hemgjorda, men fågeln har jag ritat på fri hand efter ett gratis kort från ett sånt ställ vi har på jobbet. Älskar detta fotot på Emil, tyvärr försvann det från kameran innan jag hann få in det på datorn. Det var den gamla som totalt gav upp.


Här har ajg använt spillpapper till alla blommorna! Bra sätt att nöta papper, men det tar lääänge innan det tar slut om man inte använder större bitar än så här! :)

 
De två sista LOsarna är jag väääldigt nöjd med, men idén med cirkeln av swirls och stämpeldyna är inte min. Så den i Kickis blogg,
http://kickis.blogg.se/ och tyckte det var sååå snyggt, så jag var tvungen att göra två LOs med den tekniken.
Tycker det blev fint med stämpelmotiven på den första också.


Puss och hej, det var allt från mig! :)

Bloggcandy!

Jag måste bara vara med och ta chansen att vinna dessa SÖÖÖTA stämplar! Vill verkligen ha! De finns att köpa hos http://www.scrapaddicted.se/ och man kan även vinna den i Jennies blogg http://deleelsias.blogspot.com/2009/04/blogcandy-nya-easer-stamplar.html, det är hon som har designat dem!
Hoppas ingen annan är med, för då kanske jag har tur och vinner...)



Tagit massor med bilder!

Eftersom vädret har varit helt underbart har vi varit mycket ute i helgen. Och jag har testat min nya kamera och tagit en massa fina kort på mina små. Har aldrig fattat att det faktiskt är stor skillnad vilken kamera man har...

Här ska Emil spela fotboll i full mundering!


Mitt lilla underbara yrväder! full av bus hela tiden och inte tyst en sekund! :) Jag är glad att jag får ta kort av henne numera, det är inte alltid man får det! Nu poserar hon nästan för mig! Förut var det svårt att få en "normal" bild på henne, hon hade alltid en massa konstiga miner, men nu kan jag ta sååå fina kort, där hon ser fundersam ut och tittar någonstans långt bort. Älskar sådana bilder...
Denna är dock inte sådan! :)


Förra våren var vi på vitsippspromenad med mormor, och det ingår i planerna nu med, men barnen ville tjuvstarta lite så vi åkte dit idag. Var inte sååå mycket vitsippor än, men det fanns så det räckte! :)


Jag låg ner bland alla sippor för att ta kort. Måste ha sett roligt ut. Emil gillar verkligen detta, så mysigt att bara gå där och plocka vitsipporna och höra fåglarna kvittra!

Jag är med....

....KAMERA!!!!
Min kära lilla mamma följde med mig och shoppade en Nikon D40 igår!! TACK TACK TACK!
Imorse var jag ut i blomlandet i pyjamas, hade inte tid att klä på mig innan jag gick ut. Har tagit lite kort ute idag, vädret är så underbart!

Jag mår så bra när jag har en kamera igen. Nu kan jag ta kort på mina små busungar. E var på kalas idag och jag tog kort när vi hämtade honom. Fick ett precis när han blev överlycklig för att han hittade ett påskägg i sin godispåse. Underbart att kunna fånga dessa små stunder igen! TACK MAMMA!!!

Och kameran låter så härligt när man tar kort. Klick, liksom. Och utan fördröjning! *kärlek*

Glad glad glad glad glad!!!!!