Dagens foto 17-22 januari

DAGENS FOTO 22 JANUARI
Det kommer nog att bli många bilder under året med temat fredagsmys, för just nu är det väldigt viktiga ögonblick i vår vardag. Veckan på jobb, skola och dagis är slut och vi får åka hem och slappna av och bara vara. Med varandra. Vi sitter i soffan och äter gott och ser på bra TVprogram. Idag utan pappan i huset, men vi ser fram emot nästa vecka då han inte jobbar.


DAGENS FOTO 21 JANUARI
En väska packad med gympakläder. Sport är väldigt viktigt för vår lille kille! Nu är han stor och har gymnastik i skolan varje torsdag.


DAGENS FOTO 20 JANUARI
Roliga små saker på posten. Mamman har anmält barnen till LEGOklubben, så här har Emil fått ett par 3Dglasögon som måste provas.


DAGENS FOTO 19 JANUARI
Här kör vi den nyttiga stilen på bakverken! Får symbolisera ett hälsosamt år för oss! Och ett pyssligt...


DAGENS FOTO 18 JANUARI
Tidig måndagmorgon. Det är inte alls trevligt med en ny vecka och jobb, vill vara mera ledig. Tänk, jobba 2 dagar och vara ledig fem... Oj vad jag har grejer att fylla de lediga dagarna med!


DAGENS FOTO 17 JANUARI
Man kan passa på att baka lite ibland. Det behöver inte vara bullar, det kan vara scones till frukost. Emil gillade dem, han blev jätteledsen när det inte fanns kvar någon till kvällsmaten. Men, de ska ju ätas direkt när de kommer ut ur ugnen. Ska göra mera sånt här detta året.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback