Dagens foto må 5 april - sö 11 april

DAGENS FOTO SÖ 11 APRIL
Ibland vet man direkt vad dagens foto ska bli. Som igår, blåsipporna. Andra dagar har man inte en aning om vad dagen kommer att föra med sig. Och då kan det bli en massa slit och jobb som slutar med fruktansvärd värk i armar och handleder. Och när dagen är slut är det så självklart vilket foto det ska vara. Till bilden behövs egentligen bara ett ord: ENVIS!

DAGENS FOTO LÖ 10 APRIL
Jag har nog inte sett en blåsippa sedan jag flyttade från Åland för 12 år sedan. Men äntligen fick jag chansen att fota några. En liten söt tuva ute vid Särö Västerskog. Underbara!


DAGENS FOTO FRE 9 APRIL
Jag fick för mig att hälsa på på mitt gamla jobb, som efter brand och renovering måste vara stans fräckaste restaurang. Och jag känner knappt igen mig. Så coolt! Linnéa Art Restaurant.

DAGENS FOTO TO 8 APRIL
Ännu en symbolisk bild som får betyda Nyheter. Nyheter om tillökning i den närmsta familjen (och nej, det stod inte i tidningen utan vi fick ett samtal!).

DAGENS FOTO ONS 7 APRIL
Lyckan är stor när jag kommer hem och ser att lilla blåa Iris har vaknat av vårsolen. De är så underbart vackra dessa små blommor.

DAGENS FOTO TI 6 APRIL
M åkte till kompis A och E till kompis L, som råkar vara syskon. Jag och C var hemma ensamma och passade på att göra något vi inte gjort på flera år; vi satt i soffan och åt middag framför TVn. Busigt...

DAGENS FOTO MÅ 5 APRIL
Gäster har åkt hem och pappa är på jobbet. E och M lekte så gott tillsammans på kvällen. De är så mysiga...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback